Gogosele de cartofi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2014 | 8323 vizualizari

 

O garnitura deosebita alaturi de preparate din carne sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • parmezan ras
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartofi:

- Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa cu sare. 

- Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam cu robotul . Amestecam cu un tel cu untul, pul, sare, piper, praful de sare si de usturoi. trebuie sa aiba o consistenta mai densa.

- Lasam sa se raceasca putin si modelam gogosele. Eu le.am facut mai lunguiete cu ajutorul a doua linguri , dar se pot face cu cornetul de ornat prajiturile. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit in prealabil pt cca 15-20 minute (pana se rumenesc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

pity19 1

01.09.2014, 00:40

Interesant!

simona72 1

01.09.2014, 09:10

Astea imi plac si simple, doar cu o salata!

Rocsi 1

01.09.2014, 20:36

Ce faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Burek cu branza