Gogosele de cartofi

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 31 Aug 2014 | 8042 vizualizari

 

O garnitura deosebita alaturi de preparate din carne sau peste.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 1 ou
  • 25 gr unt
  • parmezan ras
  • sare, piper, praf de usturoi cu ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele de cartofi:

- Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa cu sare. 

- Cand sunt fierti ii scurgem de apa si ii pasam cu robotul . Amestecam cu un tel cu untul, pul, sare, piper, praful de sare si de usturoi. trebuie sa aiba o consistenta mai densa.

- Lasam sa se raceasca putin si modelam gogosele. Eu le.am facut mai lunguiete cu ajutorul a doua linguri , dar se pot face cu cornetul de ornat prajiturile. Se pun in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptorul preincalzit in prealabil pt cca 15-20 minute (pana se rumenesc).

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

pity19 1

01.09.2014, 00:40

Interesant!

simona72 1

01.09.2014, 09:10

Astea imi plac si simple, doar cu o salata!

Rocsi 1

01.09.2014, 20:36

Ce faine sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Camembert pane cu dulceata de coacaze rosii