Conopida frantuzeasca

de Sidy in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 6638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 100 g cascaval
  • 4-5 oua
  • 200 ml smantana
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:

 

Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare.
4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade.
Intr-un vas rezistent la foc , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului.
Punem un rand de conopida fiarta apoi ouale rase pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate rondele.Adaugam smantana, piper si cascaval ras.Deasupra mai punem putin pesmet si apoi conopida ramasa. Peste ea punem smantana si cascaval ras si putin gogosar pentru aspect.
Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si-l lasam sa se patrunda bine pina conopida prinde o culoare aramie deasupra.
Se serveste cu o lingura de smantana deasupra.
Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida intreaga la cuptor