Iarasi m-au tentat dovleceii proaspeti de la piata si m-am gandit sa-i combin cu putina branza.Foarte buna combinatia.
Dovleceii se taie fasii lungi si subtiri (ne ajutam de un curatitor pentru zarzavaturi) si rondele.Se presara putina sare si se lasa sa se inmoaie pret de cateva minute.
branza feta se amesteca cu branza de vaca si se adauga marar.Pe fasiile de dovlecel se pune putina branza si se infasoara ca un rulou.
Ouale se bat impreuna cu smantana,se adauga faina si mararul tocat marunt.
Intr-un vas de yena uns cu putin unt,se aseaza un strat din rondele de dovlecei date prin amestecul de ou.Pe marginea vasului se pun rulourile cu branza.In mijloc mai punem dovlecei rondele,acoperim cu compozitia de ou ramasa si razuim deasupra mozzarella.
Se pune la cuptor pentru 40 de minute,pana cand se rumeneste frumos deasupra.
Nu am prea avut rabdare si l-am taiat cald,deci sectiunea nu-i prea reusita.Poate voi veti avea mai multa rabdare.