Conopidă cu maioneză

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 21 Noi 2012 | 7714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - o conopidă de 1 kg (aproximativ)
  • - 3 linguri maioneză
  • - 2 linguri smântână
  • - 3 căţei de usturoi
  • - sare, piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopidă cu maioneză:

Mai întâi pregătim conopida: se spală, se rupe sau se taie în bucheţele potrivite şi se pun la fiert în foarte puţină apă clocotită, numai cât să le cuprindă. Se fierb apoi se strecoară şi  se lasă să se răcească.

Maioneza se amestecă cu smântâna, usturoiul tocat, sare şi piper alb. Conopida rece se pune într-un castron înalt şi cu ajutorul blenderului se toacă  Eu o prefer mai fină, dar să se simtă textura acesteia. Se amestecă cu maioneza, se potriveşte de sare şi se aranjează pe platouri sau în castronele şi se ornează cu măsline, pătrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopidă cu maioneză" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]