Briose cu blue cheese si masline

de madab in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2015 | 4599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 g blue cheese
  • 20 g masline
  • 10 g unt
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu blue cheese si masline:

Se separa albusurile de galbenusuri. 

Albusurile se bat spuma cu sare.

Se adauga galbenusurile,sarea, piperul si untul moale.

Se amesteca bine cu mixerul si se adauga faina impreuna cu praful de copt.

Se amesteca usor cu o lingura si se adauga si maslinele si branza.

Formele se ung cu unt si se tapeteaza cu faina.

Aluatul obtinut se pune in forme si se da la cuptorul preincalzit. 

Briosele stau in cuptor la foc mediu pana trec testul cu scobitoarea. 

Se pot manca atat calde cat si reci.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose cu blue cheese si masline" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose aperitiv