Compot de capsuni

de marcela1979 in Sirop / Compot, 26 Iun 2014 | 14866 vizualizari

 

Din gradina mamei mele ...

 

INGREDIENTE

  • Capsuni
  • 3 lg zahar pt borcanul de 800 gr
  • Zeama de la 1 lamaie
  • Borcane de 800 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de capsuni:

Se aleg capsunii si se spala bine de impuritati,Se spala borcanele ,se usuca si se sterilizeaza la cuptor.Se pun in borcane capsunele spalate pana la 3/4 din borcan.Se face sirop cu apa si zahar si zeama de lamaie.Se toarna fierbinte siropul peste capsuni,se pune capacele,se strang bine si se pune in paturi pana se racesc, apoi se depoziteaza in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

26.06.2014, 19:54

marcela1979 1

26.06.2014, 23:04

Ade200 e prima data cand pun si reteta o am de la mama care zice ca sta

marcela1979 1

26.06.2014, 23:04

Va multumesc tuturor pentru aprecieri

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de capsuni