Compot de capsuni

de gaby_gabytza in Sirop / Compot, 23 Iun 2013 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 kg capsuni
  • zahar
  • apa
  • 1 plic conservant
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Compot de capsuni:

Spalam capsunile si le dam jos codita.Pregatim cateva borcane (spalate si scurse de apa )si adaugam capsuni dar lasam gol de doua degete.Deasupra in borcane adaugam cate 1/2 lingurita de conservant.Punem apa intr-o oala(cam cata apa avem nevoie la borcane)si cand s-a incalzit adaugam zaharul(eu am socotit 1 1/2 linguri la borcan) si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul.Adaugam in borcane si le inchidem ermetic.Le punem intr-o patura la intuneric cu capacul in jos timp de 2 zile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Compot de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (21)

gaby_gabytza 1

23.06.2013, 22:15

este foarte bun la gust asa k incercatil cu incredere fetelor

diaconta 1

23.06.2013, 22:23

n-am incercat niciodata

Lau 1

23.06.2013, 22:31

Interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Compot de capsuni