Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Spalam capsunile si le dam jos codita.Pregatim cateva borcane (spalate si scurse de apa )si adaugam capsuni dar lasam gol de doua degete.Deasupra in borcane adaugam cate 1/2 lingurita de conservant.Punem apa intr-o oala(cam cata apa avem nevoie la borcane)si cand s-a incalzit adaugam zaharul(eu am socotit 1 1/2 linguri la borcan) si lasam sa fiarba pana se topeste zaharul.Adaugam in borcane si le inchidem ermetic.Le punem intr-o patura la intuneric cu capacul in jos timp de 2 zile.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola