Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 23753 vizualizari

 

Un aperitiv foarte interesant si-n acelasi timp tare gustos....

 

INGREDIENTE

  • Coltunasi:  
  • 250 gr faina  
  • 1 ou  
  • 2-3 linguri ulei masline  
  • apa cat sa iasa un aluat bun de intins    
  • sare un praf  
  • 150 gr branza feta pentru umplut coltunasii  
  • Sosul de smantana:
  • 300 gr smantana
  • 3 linguri ulei masline
  • o cescuta apa( 100 ml)
  • 3 catei usturoi zdrobiti
  • sare dupa gust
  • piper un praf
  • 250 gr branza feta  
  • cascaval 60 gr ras      
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi:

Facem un aluat bun si pe masa infainata rupem bucatele, formam cerculete cu mana e usor si nu avem nevoie de sucitor, le umplem cu branza si le pliem parte peste parte. Lipim bine marginile ii fierbem si apoi ii scurgem ii asezam in tava unsa cu unt. Turnam si sosul deasupra, apoi mai presaram branza si radem cascaval si dam la cuptor pana se rumeneste aperitivul nostru.

Sosul:

Se amesteca toate ingredientele.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu feta in sos de smantana si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de conopida cu piure de cartofi