Terina cu branza

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2011 | 4783 vizualizari

 

Tot aud mereu de aceasta terina si cum nu am mancat niciodata,m-am incumetat s-o fac eu si ca sa nu stric reteta,am ales-o pe cea mai simpla(de la tv.);cred ca am tinut-o prea mult la frigider si a intrat culoarea de la sfecla in branza

 

INGREDIENTE

  • 1sfecla rosie
  • 100g branza de burduf
  • 1fir de menta verde sau 1lingura uscata
  • frunzele de la 2fire de ceapa verde
  • 1castravete
  • folie alimentara
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Terina cu branza:

Sfecla curatata de coaja se pune la fiert(trebuie sa fie moale);intre timp,se captuseste bolurile cu folie alimentara si branza amestecata cu menta si ceapa taiata foarte marunt;dupa ce a fiert sfecla,se taie felii subtiri,si se pune in fundul bolului si pe margini;pe mijloc se pune branza,se niveleaza suprafata,se pune o rondea de sfecla si se aduna folia;se dau la frigider cateva ore pana la servire;se descopera bolul,se rastoarna pe farfurie,apoi se ia folia;se serveste cu rondele de castraveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Terina cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de pui umplut cu branza si cascaval