Coji de eclere

de elena1988 in Dulciuri, 11 Feb 2011 | 8037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani de apa
  • o cana de ulei
  • 2 cani de faina
  • 8 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coji de eclere:

Se pune apa la fiert cu uleiul si se adauga faina in ploaie

Dupa ce s-a racit se adauga ouale pe rand, amestecand bine compozitia.

Se pune compozitia intr-un sprit, se spriteaza din compozitie  in tava tapetata cu hartie pentru copt  si se coc la foc mediu pana se rumenesc usor. Dupa ce s-au facut se umplu cu diferite creme

Daca ti-a placut reteta noastra "Coji de eclere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert eclere