Cod bacalhau á brás

de Mirela_Tilvescu in Peste, 30 Aug 2012 | 5269 vizualizari

 

Este o reteta tipica portugheza rapida si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste
  • o punga cartofi prajiti betisoare(se pot da prin razatoare si praji)
  • 2 cepe
  • 3 catei usturoi
  • 4 oua
  • patrunjel
  • masline
  • ulei de masline
  • 1 foaie de dafin
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cod bacalhau á brás:

 Se pune pestele la desarat cu o zi inainte(aici se gaseste sarat sau congelat). Se fierbe pestele, se lasa la racit si de dezoseaza. Se caleste ceapa taiata solzisori impreuna cu usturoiul si foaia de dafin in uleiul incins. Apoi se adauga pestele si se mai lasa 5 min., dupa care cartofii, sarea si piperul si  se amesteca bine, apoi ouale batute ,maslinele si ultima oara patrunjelul.

TIPS-URI

1

Se serveste cu salata verde si naut fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cod bacalhau á brás" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Peste ,,al cartoccio''si cartofi natur