Asa pofta am avut de costite de miel incat mi-am facut pofta. Pentru ca sunt fata pastratoare inca am carnita de miel ( asta pentru ca doar eu mananc behaite ) asa ca atunci cand imi vine pofta imi scot portioara din congelator si ii fac felul.
Am spalat coastele de miel dupa ce s-au dezghetat, le-am taiat in doua parti, le-am presarat cu sare, le-am uns cu ulei de masline si condimentat. Apoi le-am pus intr-o tigaie cu putin ulei incins si le-am calit cate 6-7 min pe fiecare parte. Le-am scos din tigaie , le-am asezat intr-o tava, am rasturnat uleiul din tigaie peste coaste, am adaugat cca 300 ml apa ( vinul l-am baut, am vrut sa pun niste grasa de cotnari , dar habar nu am ce mi-a venit si am baut tot paharul cu vin - eu care nu beau decat apa de la chiveta- n-am mai deschis alta sticla cu vin, ca merge si cu apa:))))))))))))))))))))))))), am bagat tava la cuptor la foc mediu cca 1 ora. Sper final, am iutit un pic focul ca sa rumenesc putin costitele, cca 10 min.
Cat timp coastele erau la cuptor m-am apucat sa fac varza la tigaie ( era bine daca aveam o tigaie wok, e mai incapatoare). Am tocat varza si am frecat-o cu putina sare, am taiat ceapa verde marunt si am pus-o la calit in tigaie cu putin ulei ( 30 ml), am adaugat lingurita de delikat, am lasat cca 10 min, apoi am inceput sa adaug varza tocata, am amestecat bine si dupa cca 20 min am adaugat 1/2 cana cu apa, am acoperit cu capac tigaia si am lasat focul mic. Dupa 20 min , cand varza a inceput sa se inmoaie am ridicat capacul , am adaugat bulionul si am lasat sa se caleasca varza cca 20 min. La final am adaugat mararul taiat marunt. Si la final am mancat ca sparta, cu o mare pofta ce-am poftit. Sa aveti pofta !