Coaste afumate cu cartofi (la tuci)

de Adele in Porc, 11 Mai 2015 | 3879 vizualizari

 

Hmmmm eu nu sunt nici cu dieta nici cu altele, cand am pofta de ceva mananc si gata :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de coasta afumata.
  • 5 cartofii potriviti (eu am folosit cartofi noi).
  • 2-3 bucati de sunca.
  • 2 catei de usturoi.
  • sare.
  • piper.
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste afumate cu cartofi (la tuci):

Pentru inceput se curata si se spala cartofii, se taie in doua fiecare.

Se pune tuciul la incalzit cu o lingura de ulei, se taie bucatele sunca si se pune in tuci impreuna cu cartofii, se pun si coastele, se adauga putina apa, se potriveste de sare si piper dupa gust, dupa care se rumenesc bine pe ambele parti, usturoiul se da la o parte...

Se servesc cu castraveti in otet, salata de rosii etc.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste afumate cu cartofi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

tarasmariana 1

13.05.2015, 01:23

Adele 1

13.05.2015, 07:54

AlinGruia 1

05.07.2017, 21:42

cum adica usturoiul se da la o parte?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste afumate cu cartofi copţi în coajă şi ciuperci umplute