Coaste afumate cu cartofi (la tuci)

de Adele in Porc, 11 Mai 2015 | 3719 vizualizari

 

Hmmmm eu nu sunt nici cu dieta nici cu altele, cand am pofta de ceva mananc si gata :D

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de coasta afumata.
  • 5 cartofii potriviti (eu am folosit cartofi noi).
  • 2-3 bucati de sunca.
  • 2 catei de usturoi.
  • sare.
  • piper.
  • ulei.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coaste afumate cu cartofi (la tuci):

Pentru inceput se curata si se spala cartofii, se taie in doua fiecare.

Se pune tuciul la incalzit cu o lingura de ulei, se taie bucatele sunca si se pune in tuci impreuna cu cartofii, se pun si coastele, se adauga putina apa, se potriveste de sare si piper dupa gust, dupa care se rumenesc bine pe ambele parti, usturoiul se da la o parte...

Se servesc cu castraveti in otet, salata de rosii etc.

Sa aveti pofta!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Coaste afumate cu cartofi (la tuci)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne, coaste si carnati la garnita