Friptura din pulpa de porc cu carnati

de Rahela Velicu in Porc, 11 Dec 2017 | 5086 vizualizari

 

Este atat de fragede si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • 1/2 kg carnati proaspeti
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 punga pentru fripturi la cuptor
  • 1 lingurita ardei boia dulce
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita oregano
  • 1/2 lingurita ghimbir macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura din pulpa de porc cu carnati:

Taiem pulpa de porc in felii groase de 1 cm. Pregatim amestecul din toate condimentele si presaram pe fiecare bucata de carne pe ambele parti.

Punem carnea in punga, adaugam si carnatii si usturoiul. Sigilam si dam la cuptor pentru 1 ora.

Pentru garnitura de orez am calit 1 ceapa, am calit-o, apoi am adaugat orezul si apa si am lasat la fiert. Am adaugat curcuma, sare si piper dupa gust si am presarat patrunjel proaspat la final 

TIPS-URI

1

Pungi pentu cuptor se gasesc la set de 8 bucati in comert si puneti ce vreti voi in ele, carne, legume...

2

Daca doriti sa fie mai crocanta friptura, taiati punga cu 15 minute inainte sa scoateti friptura din cuptor. Noua ne place frageda si nu am taiat-o decat la final, iar lcarnea a fiert in suc propriu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din pulpa de porc cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Coaste si carnati in sos de rosii cu pilaf de orez