Clatite umplute cu branza proaspata si marar

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 31 Mai 2011 | 14773 vizualizari

 

O nebunie!

 

INGREDIENTE

  • foi de clatite (2 oua, 500 gr apa minerala, 500 gr lapte, faina cat cuprinde, esente, zahar vanilat)
  • 1/2 kg branza proaspata
  • o legatura de marar
  • sare si piper dupa gust
  • 200 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite umplute cu branza proaspata si marar:

Pregatim foile de clatite. Separat pregatim compozitia: branza o pasam impreuna cu mararul tocat marunt si cu doua-trei linguri de smantana, iar la sfarsit adaugam condimentele dupa gust. Umplem clatitele cu aceasta crema, le impaturim in stil plic, si optional le dam la cuptor pentru 10-15 minute.

Le servim ornate cu smantana!

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite umplute cu branza proaspata si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu ciuperci si sos bechamel