Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Se amesteca faina cu oul si branza. Se toaca sunca marunt si se adauga peste mixul de faina impreuna cu rosia si ciupercile taiate cuburi.
Se incalzeste o tigaie non-aderenta la foc mediu. Se aseaza cate o lingura din compozitie in tigaia fierbinte, impartind aluatul astfel incat sa rezulte 6 clatite.
Se lasa sa prinda culoare cateva minute, se intorc si se preseaza usor cu o paleta. Se mai lasa 1 minut si se scot pe farfurie.
Se ia tigaia de pe foc, se acopera baza cu parmezan si se aseaza clatitele inapoi in tigaie, intr-un singur strat. Parmezanul se va topi datorita caldurii reziduale si va forma o dantela care va acoperi baza clatitelor.
Se scot clatitele cu grija si se aseaza pe o farfurie.
Se amesteca iaurtul cu sosul picant.
Se stropeste rucola cu sucul de lamaie.
Se impart clatitele intre 2 farfurii si se servesc cu iaurt picant si salata de rucola cu capsunile feliate.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola