Clatite cu finetti

de Valclaudia in Dulciuri, 9 Aug 2013 | 4496 vizualizari

 

reteta pentru clatite este de post pentru ca am pregatit un tort de clatite pentru azi. Ca s-au servit o parte considerabila si cu finetti, asta e o alta poveste....

 

INGREDIENTE

  • 1200 ml apa minerala
  • 300 ml apa plata
  • 100 gr fulgi nuca de cocos
  • 100 ml ulei
  • cca 550 - 600 gr faina
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • putina sare
  • finetti (cat doriti!)

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu finetti:

Pentru inceput mixam in robot nuca de cocos cu apa plata timp de 1 minut pana obtinem o pasta alba omogena.Adaugam uleiul si mai mixam 1 minut.

Golim amestecul din vasul robotului in vasul mixerului, adaugam apa minerala, sarea, praful de copt si incorporam faina.

Incingem o tigaie antiaderenta,portionaam cu polonicul clatitele, le coacem pe ambele parti.

Ungem clatitele cu finetti, daca consideram ca nu sunt suficient de dulci le trecem si printr-o "ploaie" de finetti, asa cum am procedat noi....

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu finetti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri pisate cu furculita (Fursecuri gandac)