Clatite cu crema de alune

de RoXx in Dulciuri, 21 Mai 2014 | 3710 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 350 gr faina
  • 450 ml apa minerala
  • 200 ml lapte
  • 150 gr zahar
  • esenta de rom
  • esenta de vanilie
  • crema de alune
  • un varf de lingurita de bicarbonat
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clatite cu crema de alune:

Se amesteca bine cu mixerul ouale si zaharul. Se adauga esentele ,bicarbonatul, laptele si apa minerala. Treptat se incorporeaza si faina. Aluatul obtinut,se lasa la "odihnit" 30 de minute.

Se pune la incins tigaia pentru clatite , unsa cu putin ulei. Se ia un polonic din compozitie si se intinde pe toata suprafata tigaii. Se lasa pe foc pana ce s-a rumenit, apoi se intoarce si pe partea cealalta pana ce clatita este gata. Se prepara asa toate, iar la final se umplu cu crema de alune si se servesc imediat. Pofta buna !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Clatite cu crema de alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clatite cu suc de portocale