Tot a fost ziua clătitelor! Vă prezint o rețetă specială a la Robert, el e șeful clătitelor din casa Pană!
Se bat energic ouale cu un praf de sare, se adauga concomitent, berea, faina, apa pana se obtine un aluat fluid, potrivit, lasandu-se la rece cca. 15 minute. Intr-o tigaie speciala ptr. clatite, se pun un strop de ulei, se lasa la incins, apoi se toarna cate un polonic din aluat in tigaia incinsa, prajindu-se pe ambele parti. Se scot pe o farfurie intinsa, si se tin acoperite pana se termina toate clatitele de prajit.
Sosul tzaziki se prepara astfel: se amesteca energic branza cremoasa cu smantana, telemeau rasa, castravetii curatati de coaja si rasi pe razatoarea mare, usturoiul presat si uleiul de masline.
Pe fiecare clătită se așează câte 2 felii de salam, 2 felii de bacon, 4 bucăți de miez de lapte, 2 linguri de sos tzatziki, se rulează cu atenție și se savurează cu plăcere.