Cuiburi cu oua in vas roman

de adnia in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2013 | 3613 vizualizari

 

Iata o reteta simpla si delicioasa pt micul dejun. Prepararea ei nu necesita mult timp si nici efort, unde mai pui ca e si mai sanatos, uale nefiind prajite in ulei.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • sunca presata (cateva cubulete)
  • unt topit/ulei pt. uns tava
  • putina branza rasa/cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi cu oua in vas roman:

Acestea fiind spuse, mi-am pregatit vasul de oua (care fusese scufundat in apa aprox. 30 min.) si l-am pensulat cu unt topit (se poate folosi si ulei), ca sa nu se prinda ouale. Apoi am adaugat repede ouale, cateva cubulete de sunca si putina telemea (cateodata pun cascaval, dar acum nu mai aveam) si le-am bagat repede in cuptorul rece, am pornit focul la minim si le-am lasat sa stea cuminti 10-15 minute pana s-au copt. Dupa care au fost gata de servire.

Enjoy!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi cu oua in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Lau 1

26.01.2013, 14:09

faine

Panacris 1

28.01.2013, 08:33

Bună idee! Am uitat și eu de el! Trebuie să-l scot de la ”naftalină” !

Bucataras 1

23.03.2013, 21:28

n am mai vazut astfel de vas, dar imi iau daca gasesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]