Clafoutis cu cirese

de Criss in Prajituri, 17 Iun 2011 | 4456 vizualizari

 

Am tot vazut retete de Clafoutis pe diverse bloguri si am zis why not? sa fac si eu.
Si aproape as putea spune ca am fost dezamagita de rezultat. E de fapt un soi de budinca cu cirese. Nu e nimic "to dye for", vorba Miculinei.

 

INGREDIENTE

  • -400 g cirese
  • -100 g zahar
  • -125 g faina
  • -3 oua
  • -200 ml lapte
  • -1 plic zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Clafoutis cu cirese:

Se mixeaza bine ouale cu zaharul si vanilia pana amestecul devine cremos. Se adauga faina cernuta in ploaie , apoi laptele . Se toarna compozitia in tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se aseza ciresele si se da la cuptor cam 30 minute pana se rumeneste.Se pudreaza cu zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Clafoutis cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

diaconta 1

19.06.2011, 17:39

nu stiu cum e la gust,dar arata foarte "vino-ncoa' "

Criss 1

20.06.2011, 11:18

Multumesc dragele mele.

Sylvia 1

02.08.2011, 16:25

tare imi place reteta asta, e una din preferatele mele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu cirese - Reteta nr.100