Ciupercute picante

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2010 | 4343 vizualizari

 

Un aperitiv gustos, care se prepara foarte rapid si usor.

 

INGREDIENTE

  • 500g ciuperci micute
  • 300 g carnat proaspat de porc
  • 100 g cascaval ras
  • Piper cu aroma de usturoi
  • Sos de ardei iute
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciupercute picante:

Spalam ciupercile si le indepartam coditele.Tapetam o tava cu hartie pergament pe care o ungem cu putin ulei. Scoatem tocatura, din intestin si umplem ciupercutele pe care le asezam in tava. Presaram deasupra piper, cate putin cascaval si punem o picatura de sos iute pe fiecare ciupercuta.Introducem tava in cuptorul incalzit pentru 30’ la foc mediu. Se consuma reci.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciupercute picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

16.04.2010, 18:47

super lia si eu am facut azi dar nu picante 5 furculite de la mine

Dana Cristea - pusikmea 1

16.04.2010, 22:58

Bunica 1

16.04.2010, 23:12

Cea mai rapida umplutura de care am auzit

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Minitarte sarate