Placinta aperitiv

de ony in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2011 | 9571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 18 linguri ulei
  • 36 linguri lapte
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • sare
  • 1 legatura marar
  • 200 gr ciuperci
  • 20 linguri faina
  • 500 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri sos worcester
  • rozmarin,cimbru
  • susan,mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

prepararea este relativ simpla. din oua,lapte ulei ,sare,marar faina se face un aluat in care se incorporeaza ciupercile taiate feliute.

carnea se taie foarte marunt,sau se toaca,si se caleste impreuna cu ceapa si cateva ciupercute.se lasa pe foc sa se patrunda foarte bine,se condimenteaza si se adauga sosurile(la alegere). 

dupa ce s-a gatit bine se ia cu un spumar si se adauga in aluat. se amesteca bine si se pune in tava totul.

deasupra se razuie putina branzica si se presara susan si mac. se lasa la cuptor cca.30-40 minute(pana se rumeneste).

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Trigoane cu carne