Ciuperci Vinoise

de LUK in Mancaruri de legume, 6 Ian 2011 | 4242 vizualizari

 

Vinoise..o Bucerdea Vinoasa "en francais".. care intamplator sau nu face parte din circuitul turistic "drumul vinului" ...de acolo sunt eu ca origine si bunica mea care pregatea astfel ciupercile..asa ca mi s-a parut o denumire interesanta...reteta e gustoasa indiferent de nume..va asigur

 

INGREDIENTE

  • o cutie mica de ciuperci(300-400gr)
  • 1 ou
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei
  • patrunjel verde
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci Vinoise:

 Ciupercile se scurg de apa si se taie cubulete mici.Se mai scurg inca o data de apa.

Intr-o craticioara mai mica punem uleiul si rumenim cateii de usturoi taiati feliute(aveti grija sa nu se arda!).Dupa ce s-au rumenit putin ii scoatem afara din ulei si punem ciupercile in craticioara.Amestecam de cateva ori(un minut ..doua) apoi punem oul intreg si sarea.Amestecam 4-5 minute pana cand oul devine consistent(ca la omleta),adaugam patrunjelul tocat marunt,mai amestecam de cateva ori si gata...Se serveste calda cu patrunjel verde tocat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci Vinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon