Ciuperci umplute cu legume si piept de pui la slow cooker Crock-Pot

de Merisor in Slow Cooker, 20 Mai 2015 | 6028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 250 g piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa rosie
  • 1 pastarnac
  • 1/2 radacina telina
  • 1 ardei gras, rosu
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 150 gr cascaval Delaco
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • Oregano
  • 2 linguri ulei
  • 25 gr unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume si piept de pui la slow cooker Crock-Pot:

Mai intai pregatim ingredientele pentru umplutura, pe care le sotam rapid intr-o tigaie antiaderenta, pe aragaz.

Deci, curatam toate legumele, le spalam si le tocam cubulete.

Tocam cubulete si coditele de la ciuperci, dup ace le indepartam capetele.

Punem uleiul la incins si adaugam mai intai pieptul de pui, taiat cubulete, apoi, dupa 2-3 minute, adaugam si legumele.

Presaram peste ele putina sare, piper, cimbru si oregano, patrunjel verde si le amestecam de cateva ori apoi le ridicam de pe foc.

Nu le lasam sa se prepare definitiv, doar sa fie usor patrunse, pentru ca se vor prepara si impreuna cu ciupercile.

Curatam ciupercile de pelicula protectoare, le clatim bine sub jet de apa si le lasam sa se scurga bine.

Taiem untul in bucati mici pe care le asezam pe fundul vasului slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital.

Asezam si ciupercile, iar in interiorul lor punem catei de usturoi curatati si taiati rondele, apoi le umplem cu ingredientele din tigaie.

Le indesam cat de pine putem, iar ce ramane in tigaie, adaugam deasupra ciupercilor.

Mai adaugam si doua foi de dafin, acoperim vasul si conectam aparatul la sursa de current.

Setam modul hight pentru o ora si 30 de minute si plecam la treburile noastre.

Acesta este unul dintre avantajele Slow cookerului, ca putem sa ne vedem linistiti de alte treburi, in timp ce el prepara  linistit de mancarea noastra.

Dupa expirarea timpului, eu am mutat ciupercile intr-un vas termorezistent, am presarat deasupra patrunjel tocat si cascaval ras si am introdus vasul in cuptor pentru 5 minute la 200 de grade, pentru a se gratina ciupercile frumos.

Au iesit tare bune si aspectuoase!

 

TIPS-URI

1

Se pot servi ca atare sau ca garnitura la diverse fripturi.

2

Se poate adauga si ketchup la finalul prepararii sau in timpul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume si piept de pui la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac, mere, morcovi si migdale la slow cooker Crock-Pot 4,7 L