Ciuperci umplute cu legume

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Dec 2012 | 5571 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon -15 buc mai mari
  • un dovlecel
  • un morcov
  • o rosie
  • o ceapa mica
  • ulei
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri lapte de soia
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Am scos codiţa ciupercilor,le-am curatat si le-am condimentat.

Le-am asezat într-un vas ceramic.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am pus legumele: dovlecelul taiat cubulete,ceapa tocata marunt,morcovul razuit,coditele ciupercilor si inca doua ciuperci taiate .

Le-am sotat putin,apoi am adaugat rosia cubulete si sucul de rosii.

Am condimentat si la urma am adaugat verdeata.

Am umplut ciupercile cu compozitia,in lichidul ramas am pus 2 linguri de lapte de soia si am pus peste ciuperci.

Am acoperit vasul cu o folie si le-am pus la cuptor pana cand s-au înmuiat ciupercile.

De regula faceam un sos putin mai gros,adaugand o lingura de amidon,dar acum am preferat sa-l las asa.

Se servesc calde.

Pofta buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu ciuperci