Ciuperci umplute cu legume

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Dec 2012 | 5610 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci champignon -15 buc mai mari
  • un dovlecel
  • un morcov
  • o rosie
  • o ceapa mica
  • ulei
  • 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri lapte de soia
  • sare,piper
  • verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Am scos codiţa ciupercilor,le-am curatat si le-am condimentat.

Le-am asezat într-un vas ceramic.

Intr-o cratita am pus putin ulei si am pus legumele: dovlecelul taiat cubulete,ceapa tocata marunt,morcovul razuit,coditele ciupercilor si inca doua ciuperci taiate .

Le-am sotat putin,apoi am adaugat rosia cubulete si sucul de rosii.

Am condimentat si la urma am adaugat verdeata.

Am umplut ciupercile cu compozitia,in lichidul ramas am pus 2 linguri de lapte de soia si am pus peste ciuperci.

Am acoperit vasul cu o folie si le-am pus la cuptor pana cand s-au înmuiat ciupercile.

De regula faceam un sos putin mai gros,adaugand o lingura de amidon,dar acum am preferat sa-l las asa.

Se servesc calde.

Pofta buna !!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu şniţele de soia