Ciuperci umplute cu legume

de nico15 in Mancaruri de legume, 31 Ian 2011 | 6550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1-2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • ½ de dovlecel
  • 50 ml vin alb
  • 5 g sare
  • 5 g piper
  • 100 g cascaval
  • ulei  
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu legume:

Se curata ciupercile(palariile) de pielea exterioara, se scot piciorusele si se toaca marunt. Se toaca ceapa marunt la fel si cateii de usturoi, ardeii se taie fasiute subtiri dupa care cubulete mici, dovlecelul se taie tot in cubulete mici.

Toate aceste ingrediente se soteaza in putin unt se sareaza si pipereaza si se vor umple palariile ciupercilor. Se unge o tava de cuptor cu putin ulei se pun ciupercile si se dau la cuptor 15 minute, dupa care se scot si se stropesc cu vin si se dau din nou la cuptor inca 10 minute dupa care se scot si se adauga cascavalul lasandu-se pana cand acesta se va topii si va intra in preparat(maxim 10 minute).

Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci pleurotus