Simpli si buni rau! Eu zic sa-i incercati macar o data. Eu iar am facut azi :))
Se incinge ulei intr-o cratita cu fund dublu (sau tigaie).
Cartofii se curata si se taie cuburi mari.
Se plonjeaza in uleiul incins. Se lasa la foc iute sa se rumeneasca invartindu-i dupa 2-3 minute. Cand sunt rumeniti adaugati o ceasca de apa si puneti capac pe cratita, lasandu-l ferit intr-o parte. Lasati la foc mic invartind cand si cand si verificand sa nu scada apa de tot.
Cu 10 minute inainte de a fi gata tocati ceapa ,spalata, rondele, usturoiul, curatat felioare si adaugati-le peste cartofi. Mai puneti si mararul si boiaua si amestecati usor avand grija sa farmati cartofii usor. Potriviti gustul de sare si piper.
Cand e totul gata adaugati branza burduf si amestecati.
Am servit cu cotlet de porc la grill si lapte acru.