Ciuperci umplute cu carne de cârnați

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2013 | 2856 vizualizari

 

Cea mai rapidă variantă de ciuperci umplute!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon 16 pălării,
  • cârnat proaspăt mai gros 1 fir,
  • cascaval afumat Delaco cca. 50 g,
  • sare iodată,
  • cimbru,
  • ulei de măsline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carne de cârnați:

Pălăriile de ciuperci curățate, se pun într-o tavă termorezistentă, se presară sare, cimbru și puțin ulei de măsline. Se introduce tava în cuptorul preîncins, cca. 10 minute la foc mediu, apoi se umple fiecare pălărie cu umplutură de cârnați, se pun din nou la cuptor cca. 10 minute, la final se acoperă cu felii subțiri de cașcaval afumat, dându-se din nou la cuptor ptr cca. 3 minute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne de cârnați" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Frigarui aperitiv