Piept de pui umplut

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 28 Ian 2011 | 5305 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • 1 ceapa rosie,
  • ciuperci,
  • 1 ardei,
  • cascaval razalit,
  • sare,
  • piper,
  • ulei de masline.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui umplut:

Se taie pieptul de pui fasii si se bat cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza cu sare si piper. Se caleste ceapa taiata marunt in putin ulei de masline,se aduga ciupercile taiate felii si ardeiul taiat cubulete. Se calesc impreuna pana se inmoaie. Dupa ce s-au calit se adaga cascavalul razalit si se amesteca. Se pun pe fundul formelor fasii de pui sa fie acoperita toata suprafata. Se umple cu compozitia de mai sus,si se acopera cu restul din fasiile de pui care a ramas.(precum in poza) Se dau la cuptor cca 35 de minute. Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu