Ciuperci umplute

de nilgun in Aperitive / Garnituri, 5 Oct 2013 | 4377 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 27 bucati ciuperci
  • 3 ardei grasi
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • ulei de masline
  • cascaval
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

La ciupercute luam coditele si le tocam marunt. Palariutele le punem intr-o tava cu folie de aluminiu cu fata in sus. Stropim atat tava cat si ciupercutele cu ulei de masline.

Ciupercutele le calim impreuna cu ardeii, morcovii si ceapa.  La sfarsit punem si oul pe care il amestecam cu compozitia. Asezonam cu sare , piper si boia iute. Umplem palariutele ciupercutelor cu aceasta compozitie si dam la cuptor pentru 20 minute.

Dupa 20 de minute, scoatem tava si pe fiecare ciupercuta punem cate o feliuta mica de cascaval si mai introducem la cuptor pentru alte 20 de minute. 

Asta e tot. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute