Ciuperci umplute

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2013 | 4818 vizualizari

 

Simplu de preparat dar deosebit de delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 150 gr sunca slaba
  • 150 gr branza burduf
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • boia afumata
  • rozmarin uscat
  • sare
  • 2-3 cepe verzi
  • rosii cherry pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Palariile de ciupercuta curatate de codite se spala si se lasa sa se zvante.

Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Le condimentati cu sare si rozmarin uscat .Pe fiecare ciupercuta presarati branza de burduf , sunca taiata cubulete si boia afumata.

Dati tava la cuptorul incalzit (200grade) timp de 15 minute, atat cat sa se patrunda putin ciupercile si branza sa devina cremoasa .

Serviti calde sau reci presarate cu ceapa verde alaturi de rosioare .

TIPS-URI

1

Le puteti servi ca aperitiv , garnitura langa carne la gratar Langa orez sau cus-cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (24)

Rocsi 1

02.05.2013, 20:44

Bunatate!

adry88 1

02.05.2013, 22:42

faine

Merisor 1

03.05.2013, 21:33

Wow, ce faine! Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu branza feta