Ciuperci umplute

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2013 | 4065 vizualizari

 

Simplu de preparat dar deosebit de delicioase .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ciuperci champignon
  • 150 gr sunca slaba
  • 150 gr branza burduf
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 linguri ulei masline
  • boia afumata
  • rozmarin uscat
  • sare
  • 2-3 cepe verzi
  • rosii cherry pentru decor
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Palariile de ciupercuta curatate de codite se spala si se lasa sa se zvante.

Asezati ciupercile intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Le condimentati cu sare si rozmarin uscat .Pe fiecare ciupercuta presarati branza de burduf , sunca taiata cubulete si boia afumata.

Dati tava la cuptorul incalzit (200grade) timp de 15 minute, atat cat sa se patrunda putin ciupercile si branza sa devina cremoasa .

Serviti calde sau reci presarate cu ceapa verde alaturi de rosioare .

TIPS-URI

1

Le puteti servi ca aperitiv , garnitura langa carne la gratar Langa orez sau cus-cus .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Portofele cu ciuperci si piept de pui