Oua umplute

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 28 Feb 2010 | 8230 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua
  • 0 lingura smantana
  • o lingura pate ficat
  • o lingura branzica proaspata
  • sare
  • piper
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale, dupa ce au fiert se taie pe jumatate, se scot galbenusurile si se amesteca cu toate celelalte ingrediente( cu mixerul ).

Cu compozitia formata se umplu jumatatile de ou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou - aperitiv