Ciuperci umplute

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 5355 vizualizari

 

Servite ca si aperitiv cald sunt intotdeauna apreciate ce catre invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci potrivite
  • 100 g bacon
  • 60 g cascaval ras
  • 3 fire patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se aseaza intr-o tava.Separat se prepara o compozitie din:bacon,patrunjel,usturoi si piciorusele ciupercilor tocate marunt,impreuna cu cascavalul ras, sarea si piperul.Cu compozitia obtinuta se vor umpe ciupercile cu ajutorul unei lingurite.La sfarsit se va turna cate o lingurita de ulei de masline deasupra fiecarei ciuperci si se da la cuptor pentru 25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:20

sa stii ca merg fff bine facute si pe grill

Mirela_Tilvescu 1

10.07.2012, 00:34

Da Iri am incercat deja,dar la cuptor imi par mai suculente.Imi plac oricum...ciuperci sa fie
Multumesc tuturor pt aprecieri!

diaconta 1

10.07.2012, 08:59

si mie-mi plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]