Ciuperci umplute

de Mirela_Tilvescu in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2012 | 4450 vizualizari

 

Servite ca si aperitiv cald sunt intotdeauna apreciate ce catre invitatii mei.

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ciuperci potrivite
  • 100 g bacon
  • 60 g cascaval ras
  • 3 fire patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Se curata ciupercile si se aseaza intr-o tava.Separat se prepara o compozitie din:bacon,patrunjel,usturoi si piciorusele ciupercilor tocate marunt,impreuna cu cascavalul ras, sarea si piperul.Cu compozitia obtinuta se vor umpe ciupercile cu ajutorul unei lingurite.La sfarsit se va turna cate o lingurita de ulei de masline deasupra fiecarei ciuperci si se da la cuptor pentru 25 de minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

iry-gabriela 1

09.07.2012, 21:20

sa stii ca merg fff bine facute si pe grill

Mirela_Tilvescu 1

10.07.2012, 00:34

Da Iri am incercat deja,dar la cuptor imi par mai suculente.Imi plac oricum...ciuperci sa fie
Multumesc tuturor pt aprecieri!

diaconta 1

10.07.2012, 08:59

si mie-mi plac

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la cuptor