Chftelute de Dragobete

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2011 | 3666 vizualizari

 

pentru cei care au probleme cu colesterolul sunt foarte bune

 

INGREDIENTE

  • 500g carne tocata de pui (pulpe dezosate, nu piept)
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 2 cartofi
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 100 g susan
  • patrunjel si marar verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chftelute de Dragobete:

Dam legumele pe razatoare dupa care le amestecam cu carnea tocata. Adaugam sare si piper dupa gust. Tocam verdeata marunt si o adaugam si pe ea. Le framantam bine dupa care adaugam si oul. Le dam prin susan si le dam forma de inimioara

Asezam in tava hartie de copt punem chftelutele care au fost date prin susan si le dam la cuptor la 170 de grade timp de 30 de minunte intorcandu-le de pe o parte pe alta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chftelute de Dragobete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei si branza