Ciuperci umplute

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 12 Iun 2012 | 3586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g de ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 cutie de pate de porc
  • patrunjel
  • unt
  • sare
  • piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Ciupercile spalate bine si lasate la scurs. Intre timp tocam cotoarele ciupercilor si le calim impreuna cu ceapa

Dupa ce s-au racit adaugam intr-un bol ceapa calita cu cotoarele ,cutia de pate, patrunjel, sare si piper dupa gust

Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus si inainte de a le pune in cuptor avem grija sa le punem cate o bucatica de unt pe fiecare ciuperca, le lasam aproximativ 30-45 minunte la 180°.

Pofta buna!!!

TIPS-URI

1

puteti incerca si cu carne macra la cutie,sunt la fel de delicioase!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

andreea_angelo 1

13.06.2012, 22:48

va multumesc!!!eu incerc mereu sa combin retetele cu diferite ingrediente!!si chiar imi ies niste mancaruri interesante!!

alba_zori 1

20.11.2012, 17:29

astea imi plac si mie foarte mult,si cu un pic de parmezan fara lactoza deasupra e chiar fenomenala reteta

andreea_angelo 1

20.11.2012, 19:03

iami da da

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu ciuperci si ceapa verde