Covrigei cu seminte de in

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 5489 vizualizari

 

geva usor si bun de rontait

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • un pliculet de drojdie uscata
  • 250 g smantana
  • sare
  • seminte de in
  • oua pentru uns deasupra
  • faina cat cuprinde
  • o lingurita de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei cu seminte de in:

Amestecam drojdia cu zaharul si sarea, adaugam ouale, smantana, dupa care punem faina in ploaie si amestecam pana se face o coca consistenta ca la paine

O framantam bine si intindem foi de 3-4 cm dupa care le taiem cu forma de covrigei

Cand sunt gata ii ungem cu oul batut si punem semintele de in deasupra

Punem covrigeii la cuptor timp de 25-30 min la 180 de grade

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei cu seminte de in" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ionela2682 1

18.07.2011, 22:10

Astia sunt pentru mine..ce i-as mai migalii

jolygina 1

19.07.2011, 17:25

se fac relativ destul de repede ,chiar daca par migalosi ,pot sa spun ca era reteta mea favorita de craciun merg foarte bine cu zaibar si acum cu berica rece si brumata

mamaieelena 1

22.07.2011, 10:43

mm ce buni vreau si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigei