Ciuperci trase in unt

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 30 Ian 2013 | 8977 vizualizari

 

Ii plac lui George...........eu,dupa cum bine stiti ,nu sunt prietena cu ele!
Pot fi servite drept garnitura langa ceva carnita sau pot fi servite tare bine in zilele de post(daca untul este inlocuit cu ulei).

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • patrunjel verde
  • 2-3 catei de usturoi
  • unt cat o nuca
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci trase in unt:

Se curata, se spala  si se lasa la scurs ciupercile. Eu am lasat ciupercile intregi, cu codite cu tot, sunt mai aspectoase in farfurie.

Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul. Adaugam ciupercile, condimentam cu sare si piper, acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa. Indepartam capacul, adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.

Asezonam cu patrunjel verde si...va invit la masa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci trase in unt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci