Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 19 Aug 2017 | 4662 vizualizari

 

M-am inspirat dupa reteta lui Mena https://www.bucataras.ro/retete/ciuperci-umplute-70158.html.
Am umblat la ingrediente, cantitati dar au iesit foarte bune.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciuperci Champignon mari
  • 400 g carnati cabanos
  • 2 cepe
  • 1 ardei verde
  • 2 oua
  • 300 g cas framantat
  • 1 legatura marar
  • ulei de masline
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos:

Ciupercile se curata de pielita si se rup coditele.

Se spala si se lasa la scurs si uscat.

Coditele se toaca marunt.

Ceapa se curata si se toaca marunt.

Ardeiul se curata si se taie cubulete.

Carnatii cabanos se taie bucati marunte.

Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei si calim ceapa, ardeii, cabanosul si coditele 15 minute si le lasam sa se raceasca.

Intr-un castron, punem amestecul de codite si carnati racit, casul ras, ouale, mararul tocat marunt, sare, piper si omogenizam bine.

Intr-un vas tremorezistent asezam palariile ciupercilor, dam un praf de sare si stropim cu ulei de masline.

Palariile se umplu cu compozitia facuta si se preseaza usor ca sa fie bine umplute.

Se adauga in vas 100 ml apa si se introduce in cuptorul preincalzit, pentru 30 minute, la foc moderat.

Cand sunt rumene frumos, sunt gata.

La servire, se pot presara cu patrunjel tocat.

Sunt bune calde, dar si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciuperci umplute cu carnati cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv turte din malai cu diverse umpluturi, la grill