Ciuperci la borcan

de alinutzika in Conserve, 11 Aug 2011 | 29704 vizualizari

 

Ciupercile la borcan se pun in camara si se folosesc la iarna cu mare drag, in salate, tocanite, ciorbe, pizza, etc.

 

INGREDIENTE

  • ciuperci proaspete ( eu am pus de padure)
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci la borcan:

Se curata ciupercile, se spala si se taie in bucatele mai marisoare. Se pun intr-o tigaie antiaderenta (eu le-am pus in Hot-pan) si se stropesc cu putin ulei. Se amesteca cu grija si se lasa sa se prajeasca la foc mic, amestecand din cand in cand.

Cand sunt gata, se pun in borcane si apoi se pun la fiert in apa, pana la nivelul capacului. Sunt gata cand apa a scazut aproape la jumatate.

Ciuperci la borcan, un deliciu pentru iarna ce va veni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci la borcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

RuxyRux, le-am facut poza la inaltime pentru ca si eu stau la inaltime..."....

alinutzika 1

12.08.2011, 15:08

Onesta....asa e.....sunt foarte bune cele neotravitoare.....

vergi 1

14.08.2011, 21:58

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conserva de sprot in suc de rosii