o reteta care o fac pentru prima data,dar este foarte delicioasa,am gasit-o intr-o revista.si normal ca am mai modificat cate ceva
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja in apa cu sare timp de 20 minute.
Intre timp curatam ciuperciile de pielita, se spala cu apa rece si se taie felii subtiri si se pun la calit in uleiul de masline si se stinge cu vinul alb, se lasa 10 minute pana scade zeama.
Intr-un castron se amesteca ouale cu smantana,s e adauga usturoiul zdrobit si cascavalul ras, iar la sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt. Cartofii se curata de coaja si se taie rondele.
Intr-o tigaie rotunda sau intr-un vas termorezistent se pune putin unt, l-am lasat 1 minut sa se topeasca si l-am intins peste tot. Se adauga un rand de cartofi, deasupra se pun ciuperci, mai adaugam un rand de cartofi, iar ultimul rand trebuie sa fie neaparat de ciuperci. Deasupra adaugam sosul format din smantana si restul ingredientelor, se adauga cateva feliute de unt si se da la cuptor timp de 35-40 minute.
Se serveste cu smantana