Oua coapte in chifle

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 8 Dec 2013 | 13207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 chifle
  • 4 oua
  • 4 felii kaizer
  • 1/2 ardei capia
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat pentru decor
  • cascaval Delaco afumat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua coapte in chifle:

Taiem partea superioara a chiflelor si le scoatem miezul din interior.

Punem in fiecare chifla cate o felie de kaizer.

Peste kaizer adaugam cubulete mici de ardei capia.

Adaugam cascavalul ras peste ardei, apoi punem in chifle si ouale.

Punem sare si piper dupa gust.

Intr-o tava tapetata cu hartie de copt punem chiflele si le dam la cuptor la foc mediu pentru aprox 20-25 de minute pana se rumenesc frumos.

Inainte cu 10 minute de a fi gata se presara inca putin cascaval ras si se dau inapoi la cuptor.

Dupa ce sunt gata se pune deasupra patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua coapte in chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu spanac