Ciulama de pipote cu ciuperci

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 26 Mai 2013 | 29591 vizualizari

 

Nu am putut rezista tentatiei!Am vazut reteta la ELa,este extraordinary de buna!!!!sa o incercati si voi! http://www.bucataras.ro/retete/ciulama-de-pipote-cu-ciuperci-46013.html

 

INGREDIENTE

  • 1 tava de pipote si inimi
  • 1 cutie de ciuperci la conserva
  • 1 fir de ceapa verde
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 150 g smantana
  • 1 lingura de faina
  • 1 morcov
  • sare.piper/curcuma/boia dulce/busuioc/
  • Ulei de masline
  • marar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pipote cu ciuperci:

Ceapa se taie feliute, morcovul si ardeiul gras le taiem cubulete.

Pipotele se clatesc si se taie bucatele mai mici, la fel taiem si ciuperciile.

Intr-un ceaun punem legumele la calit, adaugam si pipotele, vinul, iar ciuperciile le adaugam dupa vreo 15 minute.

Se acopera totul cu apa si se lasa la foc potrivit sa fiarba.Cand scade apa se mai completeaza pana se inmoaie pipotele.

Se prepara sosul din smantana si faina,se amesteca bine,adaugam si putina apa,si se adauga totul in ceaun amestecand continuu.Se adauga si usturoiul pisat si condimentele.

La sfarsit se pune mararul tocat marunt.

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pipote cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciulama delicioasa cu pipote si inimi de pui, preferata familiei