Un ajutor de nadejde este aparatul slow cooker Crock-Pot 3.5 l,o minune cu care prepari mancaruri delicioase pastandu-si proprietatile, atat legumele cat si carnea.
Muschiuletul de pui l-am cumparat taiat fasii. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Separat am pus putin ulei intr-o tigaie si am rumenit muschiuletul de pui care in pralabil l-am sarat si piperat. Dupa ce s-a rumeni l-am scos pe o farfurie si in aceasi tigaie am calit ceapa si usturoiul.
In vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l am pus ceapa si usturoiul calit, muschiuletul de pui, ciupercile, mazarea si supa de pui. Acoperim vasul cu capacul din dotare si am setat pe modul de gatire High pentru 3 ore. Dupa aproximativ 2 ore am adaugat smantana amestecata cu faina si am potrivit de sare si piper si am mai lasat aparatul pornit 10-15 minute ca sa se ingroase sosul si am amestecat. Pofta buna!
1
Dupa 2 ore am pregatit o mancare delicioasa si satioasa.
2
Dupa ce s-a terminat timpul de gatire, aparatul Crock Pot trece automat pe functia de pastrare cald, deci daca plecam de acasa, cand ne intoarcem, avem mancarea calda.