Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot

de anca_rm in Slow Cooker, 4 Sep 2017 | 6172 vizualizari

 

Am ajuns din nou la slow cooker Crock-Pot, oala ,,minune,, . In cursul saptamanii cand nu am timp de stat in bucatarie imi este de mare ajutor.
Si de aceasta data am pus-o la treaba si ca de obicei a facut o treaba excelenta .
Am pus in ea niste carne de curcan, de la tara, si cand am ajuns acasa friptura era gata iar casa mirosea a mancare proaspata si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • carne de curcan (eu am folosit un picior si o aripa)
  • sare
  • piper
  • jumate de lamaie
  • 1 ardei galben
  • 1 ceapa mare
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul.

Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker Crock-Pot.

Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim.

Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.

Asezam legumele in vas rasfirate.

Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore.

Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura aromata de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica