Am ajuns din nou la slow cooker Crock-Pot, oala ,,minune,, . In cursul saptamanii cand nu am timp de stat in bucatarie imi este de mare ajutor.
Si de aceasta data am pus-o la treaba si ca de obicei a facut o treaba excelenta .
Am pus in ea niste carne de curcan, de la tara, si cand am ajuns acasa friptura era gata iar casa mirosea a mancare proaspata si gustoasa.
Lamaia o stoarcem intr-un castronel mic si amestecam cu ea sarea si piperul.
Ungem carnea cu acest amestec si o asezam in vasul de la slow cooker Crock-Pot.
Taiem ceapa in bucati mai mari, ardeiul in fasi iar usturoiul il zdrobim.
Rosia trebuie sa o decojim si sa o taiem in bucati mari.
Asezam legumele in vas rasfirate.
Turnam vinul alb si pornim slow cookerul pe temperatura joasa pentru 4 ore.
Daca dupa acest timp nu este gatita carnea se poate mari timpul.