Ciulama cu ciuperci

de ionela2682 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 10209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mai mare
  • ciuperci
  • supa1/2 pahar (lapte sau apa)
  • 1/2 pahar ulei
  • piper alb, sare
  • faina (1-2 linguri)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci:

Se caleste o ceapa dupa care se adauga ciupercile (daca sunt proaspete se fierb in prealabil) si de calesc putin dupa care se adauga o cana cu supa (sau apa) in care am dizolvat jumatate de lingura de faina, se continua fierberea pana se ingroasa putin.

Se sareaza, pipereaza (neaparat pier alb sa fie) si gata.
Se poate folosi in loc de supa si lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]