Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Curatam , spalam si taiam in bucati marunte toate legumele. Pastram coditele de la ceapa verde si rosiile cojite si tocate pentru a le adauga spre final. Inabusim legumele cu uleiul de masline, adaugam apa si lasam sa fiarba, pe parcurs adaugam cubul de la maggi sau knorr. Cand legumele sunt fierte mai completam cu apa, daca este nevoie, adaugam cozile de la ceapa si rosiile, completam cu lingura de bors magic si asezonam dupa gust, mai lasam sa dea 2 clocote, inchidem focul.
Dregem cu smantana si servim. Se poate degusta si rece.
Pofta buna!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola