Ciorbita de pui

de Irina in Ciorbe, 15 Dec 2010 | 7149 vizualizari

 

Weekend-ul ce a trecut am avut o pofta nebuna de a gati neaos, romaneste. Am avut un pui de curte la indemana si i-am facut figura... O ciorbita, o friptura si un pilaf, extraordinar de gustoase.

 

INGREDIENTE

  • spatele de la un pui si cateva fasii de piept taiate cubulete
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • suc de rosii (pregatit in casa)
  • sare
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Am pus carnea de pui la fiert in apa rece.

Am indepartat spuma (ce-i drept nu a avut prea multa, deci a fost destul de curat puiul) si dupa ce s-a patruns nitel carnea am adaugat pe rand ceapa, morcovul, cartofii si ardeiul taiate cubulete.

Spre final am pus suc de rosii (fiecare adauga dupa gust, mai mult sau mai putin), sare si am presarat si patrunjel tocat marunt.

Am servit-o in vase de lut cu ardei iute murat, paine de casa si cu o gura de tuica...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de pui cu legume si tarhon