Ciorbita cu taitei de casa

de mihaelaM in Ciorbe, 7 Mai 2011 | 3922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de gaina de casa
  • ardei gras
  • morcov
  • cartofi
  • telina
  • pastarnac
  • ceapa
  • bors
  • 2linguri bulion facut in casa
  • suc de rosii facut in casa
  • 2cuburi knorr de gaina
  • leustean verde
  • PT TAITEI
  • 2oua
  • faina cat cuprinde
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu taitei de casa:

Am pus faina intr-un castronel, iar in mijloc am pus ouale impreuna cu sarea, dupa care am format o coca mai tare decat cea de paine. Am intins o foaie subtire dupa care am rulat-o, dar nu inainte de a presara faina din abundenta pt a nu se lipi. O data rulata am taiat-o fasii dupa care i-am cernut si i-am intins  pe o masuta si am lasat sa se usuce.

Carnea am pus-o la fiert, iar cand a fost aproape fiarta am adaugat legumele curatate,spalate si taiate .Tot acum am adaugat si cuburile de knorr.

Cand au fiert si legumele am adaugat bulionul,sucul de rosii,borsul(incalzit) si taitei dupa care am mai lasat cam 10min.Am dat la o parte si am pus leusteanul taiat pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de perisoare