Ciorba usoara de legume

de Valclaudia in Ciorbe, 11 Aug 2013 | 3671 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 3-4 linguri de ulei
  • 3 ardei grasi dieferit colorati
  • 3 morcovi mari
  • 1 mana boabe de fasole proaspata
  • cateva pastai de fasole verde
  • 1 foaie de dafin
  • 1/2 kg rosii
  • cateva frunze de telina
  • 1/2 buc. ardei iute
  • 1 legaturaa frunze de patrunjel
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba usoara de legume:

Curatam si spalam legumele.

Rosiile se maruntesc impreuna cu frunzele de telina si ardeiul iute prin robot.

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc in ulei impreuna cu boabele de fasole si pastaile taiate bucati. Adaugam si rondelele de morcov si foaia de dafin.

Dupa ce am calit zarzavatul timp de 10 min. adaugam 3l apa. Condimentam si lasam sa fiarba 15/20 min apoi adaugam sucul obtinut din rosii, telina si ardei iute.

Lasam oala acoperita la foc mic pana fierb legumele, adaugam patrunjelul verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba usoara de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vara cu dovlecel